Onderhoudspakketten (WordPress)

Onderhoudspakketten van PEAKERZ

U heeft een prachtige website laten ontwikkelen en bent helemaal blij. Gefeliciteerd! Het is nu van belang om de site ook te onderhouden. Wordpress is een systeem welke continue in ontwikkeling is en de (beveiligings-) updates volgen elkaar in rap tempo op. Niet alleen van het Wordpress systeem maar ook van de geïnstalleerde plug-ins en thema waarvoor gekozen is. Dit moet allemaal op elkaar afgestemd blijven. Grote kans is namelijk dat de site niet meer goed functioneert wanneer u het Wordpress systeem een update heeft gegeven maar de plug-ins en het thema niet. Om nog maar te zwijgen over de beveiligingsupdates die er bijna maandelijks  uitkomen voor het cms.

Onderschat de waarde dus niet van het onderhouden van uw website/webshop.

Als ondernemer wilt u niet geconfronteerd worden met fouten op uw site die uw site niet meer goed laten functioneren. U denkt even een update te plaatsen van een Plug-in en hop, uw site geeft een blanco scherm. Stress!!

Wij ontzorgen u hierin en nemen de taken van het onderhouden van de website op ons. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat de site per ongeluk offline gaat of niet meer goed functioneert waardoor u omzet of klanten mis kunt lopen.

Een website die regelmatig bijgehouden wordt is een heel stuk veiliger dan een website die niet wordt bijgehouden. Je website is in feite zo sterk en veilig als de zwakste schakel. De plug-ins die niet worden ge-update zijn gevoelig voor hacks en indringers van buitenaf. Daarom maakt PEAKERZ alleen gebruik van plug-ins die zich de afgelopen jaar sterk hebben bewezen en waarvan de updates regelmatig verschijnen.

Er zijn ook Premium plug-ins beschikbaar. Deze hebben een licentie van vaak een jaar tijd. Deze prijs zit niet in het onderhouden van de site en zal voor rekening komen voor de klant. Natuurlijk houden wij je op de hoogte als deze plug-ins verlengt dienen te worden.

Naast deze pakketten bieden wij ook een vraagbaak aan. Hier in kun je onbeperkt vragen stellen via email en u zult binnen 24 uur antwoord krijgen op uw vraag. Ook zijn wij op uurtarief in te huren om een probleem op te lossen waar u zelf niet uitkomt.